Höstcyklar..

Kortare dagar, kallare dagar, blötare dagar.. men det gäller att inte ge sig, för när man kommer sig ut trots allt det där och klär sig ordentligt, så kan det faktiskt bli riktigt riktigt trevligt med en runda på hojen!

 
De flesta boende utefter stigarna i skogen brukar inte ha några invändningar mot att vi använder vägar och spår ..frånsett någon enstaka bäver som bestämt sig för att försöka blockera vår framfart..
 
 
(null)
 I kommunens yttersta utmarker hjälper man till så att den mest vilsne hittar hem, vi tackar och fortsätter mot Normandie i förhoppning att passera Lövåsen på hemvägen.
 
 
(null)
 En blöt oktoberdag tyckte Patrik att vi skulle åka en lunchtur, målet var Kulinariet i Stora Skedvi (uttalas Skäve’ på lokalmål)

Efter en omväg runt Vikmanshyttan – Hedemora mm. så belönade vi oss med en delikat lunch som jag verkligen kan rekommendera! (dagens’ serveras tisdag-fredag)

 

(null)
 Bosse redo för att fortsätta i ...finvädret.. 
 
 
(null)
 Älgjakten ställer till bekymmer för oss skogs-smurfar som helst åker Mtb, men då får man hålla tillgodo med en landsvägstur! - inte så tokigt faktiskt när det är vindstilla och blåhimlen tittar fram ..till och med på älven.
 
 
(null)
 En ordentlig 65 km-tur blev det häromdagen, vi lyckades hitta fram till Rösåsens utkikstorn ”bakvägen” från Rasjöhållet. (jovisst var vi ”tvungna” att fika på Gustafs cafe´ på hemvägen - Supergoda räkmackor gör dom!)
 
 
(null)
 Inte ett löv kvar - men barren sitter ordentligt!
 
Men nu börjar temperaturen sjunka, - hämtade ut mina nyslipade skrillor häromdagen, så snart är det dags för långfärdsturer så snart isen lagt sig 😃