Bosses bygge skrider vidare
Nu så här i början på januari och snön har lagt sig på fjället föreslog Bosse att vi skulle kombinera några dagars byggande med lite skidåkning, prognosen såg bra ut, snö var på ingång…
 
 
 
 
(null)
 
Lite kaosartat blir det när alla moduler till ett kök ska monteras på ytan av ett attefallshus - 35 kvadrat, och vi tre personer (Håkan också) försöker samsas efter bästa förmåga, vi tillämpar nåt slags rörelseschema, "nu får du ducka så jag får komma förbi med stegen, dra in magen så jag kan flytta skåpet" osv. - det är inte utan att man kommer att tänka på stugägare Kennet Lindeman https://www.youtube.com/watch?v=5gqJmFDwpPA
 
 
 
(null)
 
Om man tittar ut på morgonkvisten så lyckas man få syn på och fota sådana här effekter när solen kikar igenom en molnglugg. 
 
 
(null)
 
Det utlovade hällregnet som var på väg in från Trondheimhållet skulle stöka till det framåt kvällen, så Bosse beordrade ut oss på skidorna efter lunchen - här passerar vi "solgropen" efter Strådalsleden.
..Vadå märke på näsan?? jag sa ju nyss att det är trångt på bygget.
 
 
(null)
 
12 kilometer senare närmar vi oss parkeringen vid Hovärksvägen, solen kämpar mot ovädersmolnen och det blev sanslöst vackert.
Dessbättre fick vi inte så mycket regn, bara rejält blåsigt.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress